Where Nutritious Meets Delicious

Pages

Menu for the Week of April 8

Buffalo Cauliflower Casserole CHICKEN  BLACK BEANS  QUINOA  CAULIFLOWER  CELERY  CORN  SWEET POTATOES  CASHEWS  BUFFALO SAUCE 

Lentil Tikka Masala  CHICKEN OR TOFU  BROWN RICE  MUSHROOMS  PEPPERS  PEAS  CELERY  BOK CHOY  TOMATO LENTIL MASALA SAUCE  

Veggie Shawarma Bowl  GROUND BEEF  CHICKPEAS  BROWN RICE  TOMATOES  RADISHES  CABBAGE  CARROTS  FETA  TAHINI SHAWARMS SAUCE  

Pesto Pasta Dinner  CHICKEN OR TOFU  QUINOA PASTA  BROCCOLI  CARROTS  PEPPERS  WALNUTS  BASIL PESTO  

Balsamic Beet and Goat Cheese Salad  CHICKEN OR TOFU  QUINOA  BEETS  CUCUMBERS  WALNUTS  GOAT CHEESE  BALSAMIC DRESSING  

Dessert: Butterfinger Bars 



No comments: