Where Nutritious Meets Delicious

Pages

Menu for the Week of March 10

Sweet Potato and Black Bean Chili BLACK BEANS  SWEET POTATOES  CORN  PEPPERS  CELERY  BROWN RICE  TOMATO CHILI SAUCE

Balsamic Berry Salad  CHICKEN OR TOFU  BERRIES  QUINOA  PECANS  GOAT CHEESE  CUCUMBERS  RED CABBAGE  MICROGREENS  BALSAMIC DRESSING 

Coconut Spinach Rice Dinner  CHICKEN OR TOFU  CARROTS  PEAS  CILANTRO  BROWN RICE  SPINACH  CAULIFLOWER  BROWN RICE 

Cordon Bleu Casserole CHICKEN OR TOFU  QUINOA PASTA  BROCCOLI  CAULIFLOWER  FENNEL  CHEDDAR CHEESE  CASHEW DIJON SAUCE 

Moroccan Tagine  CHICKPEAS  CARROTS  CABBAGE  QUINOA MILLET MIX  SUNFLOWER SEEDS  MICROGREENS  OLIVES  PEPPERS  ZUCCCINI  LEMON TAHINI SAUCE 

Dessert: Nanaimo Bars

No comments: