Where Nutritious Meets Delicious

Pages

Menu for the Week of April 30

Carrot Cranberry and Walnut Salad CHICKEN OR TOFU  QUINOA  CARROTS  CRANBERRY  WALNUTS  GOAT CHEESE  CUCUMBERS  MAPLE DIJON DRESSING 

Orange Beef and Broccoli Stir-fry GROUND BEEF OR TOFU  BROWN RICE  BROCCOLI  CARROTS  PEPPERS  EDAMAME  ALMONDS  ORANGE SIR-FRY SAUCE 

Spinach and Feta Casserole CHICKEN OR TOFU  BROWN RICE  SPINACH  CELERY  FETA  CAULIFLOWER  CASHEWS  ALFREDO SAUCE

Chicken Paprikash CHICKEN  LENTILS  QUINOA PASTA  CAULIFLOWER  PEPPERS  MUSHROOMS  PEAS  TOMATO PAPRIKA SAUCE 

Tahini Shawarma CHICKPEAS  QUINOA  SWEET POTATOES  TOMATOES  CELERY  RED CABBAGE  TAHINI SHAWARMA SAUCE  

Dessert: Crispy Rice Truffles 

 

No comments: